• darkblurbg
    Houtermans Financieel Advies
    Houtermans Financieel Advies is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken, levens- en inkomensverzekeringen, vermogensopbouw en echtscheidingsadvies.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Introductie

Fijn dat u de moeite neemt om onze website te bezoeken.

Houtermans Financieel Advies is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken, levens- en inkomensverzekeringen, vermogensopbouw en echtscheidingsadvies. Dit kan in Merkelbeek of bij u thuis. Met 20 jaar ervaring in de financiële wereld, begeleid ik u in de verschillende fases van uw (financiële) leven. Ik werk samen met zorgvuldig geselecteerde financiële instellingen en vakspecialisten, maar ben volledig vrij in de keuze van de producten en oplossingen die ik u adviseer. Transparantie, vertrouwen, goede service en persoonlijk contact zijn voor mij van essentieel belang.

BESCHERMING 

Dat is het meest wezenlijke wat ik mijn klanten wil bieden. Bescherming tegen ondoordachte beslissingen. Bescherming van de mogelijkheden om ook in de toekomst die dingen te blijven doen die voor u het leven extra waardevol maken. Als Erkend Hypothecair Planner zijn mijn adviezen bijna altijd van grote invloed op uw leven. Het schept grote morele verantwoordelijkheid om bij elk advies weer het beste van mijzelf te geven. Deze verantwoordelijkheid neem ik zeer serieus! Ik zoeke de hypotheek die écht bij u past !

Maak gerust een afspraak voor een (kosteloos) oriënterend gesprek. Klik hier voor mijn dienstenwijzer met meer informatie over Houtermans Financieel Advies, de diensten, tarieven en werkwijze.

Wie zijn wij?

Vanuit het landelijke Merkelbeek, met uitzicht op een aantal oude hoogstam fruitbomen, biedt Houtermans Financieel Advies deskundig en integraal financieel advies aan particulieren en kleine zelfstandigen.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van hypotheken-, levens- en inkomensverzekeringen, vermogensadvies. U kunt tevens begeleid worden bij uw echtscheiding. Houtermans Financieel Advies is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners (NVHP). Deze vereniging stelt zeer hoge deskundigheid en integriteit eisen aan haar leden, waardoor u als vanzelfsprekend deze kwaliteiten van ons kunt verwachten.

Klik op het logo voor meer informatie over de Erkend Hypothecair Planner

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te leren kennen alvorens over hun geld te gaan praten. Pas dan kan een advies dat bij hen past worden gemaakt, met daarbij de juiste producten. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat zij een financieel onbezorgd leven kunnen leiden.

 

 

 

 

 

 

 

Wat doen wij?

Lees meer

Werkwijze

Lees meer

Echtscheidingen

Lees meer

Downloads

Lees meer